Головне

Блохін: "Суддівство ні в які ворота не лізе"

29.09.2013 22:32 1220 0

У поєдинку проти "Ворскли" "Динамо" потрібно було більше бити здалеку, а не намагатися завести м'яч у ворота.

Про це після матчу заявив головний тренер киян Олег Блохін, якого цитує офіційний сайт полтавців.

"Я думаю, що грали дві хороші команди. Суддівство зіпсувало цю гру. Якщо Ідейє отримує червону картку, то і Курілов повинен отримувати другу жовту. Якщо вже за правилами. Мені тут підказали, що було: цей ліктем, той відмахнувся. Суддівство ні в які ворота не лізе", - сказав він.

"Я просто хочу сказати, що вдячний команді. Вони змогли організуватися, після того, як суддя їх завів. Вдалося втихомирити емоції, які були у перерві. Вдячний хлопцям, що вони не опустили руки і билися до кінця, намагалися вирвати перемогу, хоча грали вдесятьох", - додав тренер.

За словами Блохіна, у перерві поєдинку невідомий майор міліції послав його на три букви та називав на "ти".

"Я вперше таке у своєму житті бачив. Я йому сказав: "Вибачте, я Вам не "тикав". Майор міліції - це представник влади, і посилає мене - "йди туди". Що значить "йди туди"?" - риторично перепитав він.

Окрім того, було повідомлено, що у тренера "Динамо" кинули три біляші.

"Добре хоч не пляшку горілки. Треба було пляшку горілки і біляш, щоб закусити... Цей майор міліції, ким би він не був... Я хотів прізвище його дізнатися. Я б до суду подав. Таке не дозволено", - пояснив Блохін.

Після цього наставник киян знову повернувся до обговорення гри.

"Треба було бити здалеку і побільше. А ми намагалися завести м'яч у ворота. Будемо розбиратися. Звичайно, ще зробили свої помилки. Без помилок не пропустили б. Я хотів висловити побажання до ФФУ, щоб Годуляна не призначали на наші ігри. Добре хоч мене не вилучили", - підсумував він.

Коментарі ()