Головне

Стороженко: "Григорій Суркіс особисто давав свідчення у Лозанні проти "Металіста"

29.09.2013 23:05 1034 0

Віце-президент УЄФА Григорій Суркіс не висловлював підтримку ФФУ у справі про поведінку українських уболівальників на матчі відбору ЧС-2014 із Сан-Марино.

Про це в ефірі програми "Великий футбол", що виходить на телеканалі "Футбол", заявив віце-президент Федерації футболу України Сергій Стороженко.

"Таких діалогів не було. Конгрес розраховував, що Григорій Суркіс буде представляти інтереси України у європейській і світовій футбольній інституції. На жаль, до п'ятниці ми його не бачили, не чули, і ні про яку допомогу не знали", - сказав він.

Окрім того, Стороженко відкрито заявив, що Григорій Суркіс причетний до виключення "Металіста" з цьогорічних єврокубків.

"Уже один раз у цьому році "Металіст" отримав "допомогу" Григорія Суркіса. І Харків залишився без єврокубків. Тепер така "допомога" пропонується і щоб збірна залишилася без підтримки", - заважив він.

"Григорій Михайлович допоміг "Металісту" померти у єврокубку. Впритул до того, що особисто їздив у Лозанський суд і виступу. Він же сам давав свідчення у трибуналі Лозанни", - додав віце-президент ФФУ.

Нагадаємо, відбірковий матч ЧС-2014 між збірними України та Польщі у Харкові відбудеться без глядачів через дії фанатів у Львові.

Коментарі ()