Головне

Григорій Суркіс каже, що Коньков і ФФУ відмовилися від його допомоги

30.09.2013 00:23 770 0

У Федерації футболу України відмовилися від допомоги Григорія Суркіса у справі про дискваліфікацію стадіону у Львові після дій фанатів під час матчу відбору ЧС-2014 із Сан-Марино.

Про це в ефірі програми "Профутбол" на телеканалі "2+2" заявив сам віце-президент УЄФА.

"Керівництво нашої Федерації може розраховувати на мою участь у вирішенні проблеми, що виникла. І про це я повідомив в особистій розмові з президентом ФФУ Анатолієм Коньковим. Своїм дзвінком я підкреслив, що готовий увімкнутися у боротьбу", - сказав він.

"Якщо мене ознайомлять з документами, звичайно. Не стояти ж мені з протягнутою рукою під Федерацією футболу та просити, щоб мені дали документи. Але хочу сказати, що мене здивувала відповідь Анатолія Конькова. Про те, що допомога моя не необхідна, і Федерація футболу впорається самостійно", - додав Суркіс.

За словами колишнього очільника ФФУ, він щиро сподівається, що Федерація футболу України побореться за права, як свої, так і вболівальників.

"Але для цього потрібно залучити справді авторитетних і компетентних юристів. Ці люди мають розмовляти з ФІФА однією мовою", - сказав він.

"Усі повинні розуміти, що яке б рішення ФІФА не прийняла, нам з ним жити. ФФУ зобов'язана прийняти міри не тільки зараз, але і подумати, як у майбутньому перешкоджати всім забороненим проявам", - підсумував він.

Нагадаємо, раніше віце-президент ФФУ Сергій Стороженко сказав, що Суркіс-старший не пропонував свою допомогу.

Коментарі ()