Головне

В Росії знову Газзаєву натякнули, що об`єднаний чемпіонат з Україною їм поки не цікавий

01.10.2013 17:20 49 0

Для Російського футбольного союзу Об'єднаний чемпіонат не є пріоритетною темою.

Про це ідеться в заяві опублікованій на офіційному сайті РФС.

"Нині пріоритетним завданням Російського футбольного союзу є забезпечення максимально сприятливих умов для підготовки і успішного виступу національних збірних команд Росії в майбутніх відповідальних матчах у рамках відбірного турніру Чемпіонату світу - 2014, відбіркового раунду Чемпіонату Європи- 2015 серед молодіжних команд, фінальної частини Чемпіонату світу- 2013 серед юнаків до 17 років, відбіркового раунду Чемпіонату Європи - 2014 серед юнаків до 19 років, другий відбірковий раунд чемпіонату Європи- 2014 серед дівчат до 17 рік та ін.

Що стосується обговорюваноо в пресі об'єднаного чемпіонату, російський футбольний союз неодноразово висловлюав свою позицію.

На нинішньому етапі ця тема не є найголовнішою. У разі отримання документів РФС від оргкомітету Об'єднаного чемпіонату вони будуть розглянуті, і в міру необхідності і готовності буде визначена дата робочої зустрічі", - пишеться у повідомленні.

Нагадаємо, що на минулому тижні голова Оргкомітету об`єднаної футбольної ліги (ОФЛ) Валерій Газзаєв був у Києві, де зустрічався з журналістами.

Планував Газзаєв робочу зустрічі із президентом ФФУ Анатолієм Коньковим, але той відмовився від зустрічі.

Коментарі ()