Головне

Раффаель: "Переїзд в Україну був непорозумінням"

17.10.2013 15:04 697 0

В українському футболі немає такого рівня конкуренції , як у німецькому елітному дивізіоні.

Про це заявив бразильський легіонер менхенгладбахської "Боруссії" Раффаель, який досі з відразою згадує час, проведений в київському " Динамо".

За словами футболіста, він так і не зміг адаптуватися до життя в Україні і українському футболі, де немає такого рівня конкуренції, як у німецькій Бундеслізі. 

"Це було непорозуміння - зі спортивної і життєвої точки зору. Було важко в новій країні з іншою мовою. Україна дуже сильно відрізняється від Німеччини", - зазначив екс-футболіст київського "Динамо".

"Крім того, в українській лізі на високому рівні грають тільки "Шахтар" і " Динамо".  Ну, можливо  ще "Дніпро". Це не та конкуренція, до якої я звик, граючи в Бундеслізі", - додав він.

За словами Раффаеля, після оренди в "Шальке" у нього була можливість залишитися в "Динамо", адже його контракт з клубом закінчувався влітку 2016 року.

"Влітку я полетів додому в Бразилію, зателефонував своєму агенту і сказав : Будь ласка, стеж за ситуацією і поверни мене в Бундеслігу! Я не хочу повертатися в Україну ! ", - розповів футболіст,

"Був варіант з московським ЦСКА, але я хотів повернутися саме до Німеччини", - цитує Раффаеля "Обозреватель" посилаючись на Der Tagesspiegel.

Коментарі ()