Головне

Прем'єр-ліга. "Арсенал" - "Динамо" 0:2. Дербі без дербі

20.10.2013 13:00 1033 0
Прем'єр-ліга. "Арсенал" - "Динамо" 0:2. Дербі без дербі

Так зване столичне дербі "Арсенала" та "Динамо" завершилося легкою перемогою підопічних Олега Блохіна. Два забитих гола ще в першому таймі вирішили долю гри.

Нинішній "Арсенал" - не суперник для "Динамо". Після гри навіть Олег Блохін посміхнувся, коли йому задали питання: як пройшло дербі? У столичного "Арсеналу" нині одна з головних проблем - існування команди взагалі. Питання між колишнім і новим власником досі не врегульовано і команда грає без зарплати.

Не вийди "каноніри" на гру з "Динамо", мабуть, ніхто б не мав права їх за це засуджувати. До того ж Закарлюка в цьому матчі не зміг розраховувати на Артема Кравця та Андрія Богданова, яким не дозволило грати в цьому матчі "Динамо", оскільки права на цих гравців належать біло-синім.

З перших хвилини динамівці насіли на ворота суперника і привид голу літав над воротами Богуша вже на старті поєдинку. На 17-ій хвилині чудовий удар вийшов у Ленса і м`яч по черзі зіштовхнувся з двома штангами і залетів у ворота. Ще один гол в цій грі забив Ярмоленко, котрий після пасу від Велозу легко перекинув Богуша.

"Динамо" в цій грі давало грати і своєму супернику. Лише двічі в першому таймі мав нагоди забити Шацьких, але Шовковського не пробив. Під завершення перших 45-хвилин "Арсенал" навіть влаштував міні-штурм воротам "Динамо", але м`яч таки не забили.

Другий тайм обидві команди провели по рахунку. "Динамо" особливо не поспішало і грало в своє задоволення, думаючи вже про Лігу Європи, а "Арсенал" грав так як дозволяв суперник. Підопічні Олега Блохіна могли завершити гру і зовсім розгромом, але не вистачало влучності, а інколи виручав і Богуш. Під завершення матчу команда Закарлюки мала шанс один гол відквитати, коли після удару зі штрафного Бушмана ворота "Динамо" врятувала штанга. До речі, цю гру кияни догравали без Шовковського, який в одному з моментів отримав травму і його замінив Коваль.

Цей матч "Динамо" таки дограло без проблем і отримало легку перемогу. Після гри Олег Блохін навіть заявив, що у команди ніякої кризи не було і її видумали вороги команди. Ось як перемоги над аутсайдером можуть піднести бойовий дух Олега Володимировича...  

Коментарі ()