Головне

Маркевич: "Коли стільки гравців у штрафному, нам непросто грати"

20.10.2013 23:12 430 0

"Металіст" переживає серйозні проблеми зі складом.

Про це після центрального матчу 13-го туру Прем'єр-ліги між "Металістом" і "Чорноморцем" заявив головний тренер харківського клубу Мирон Маркевич.

"Сьогодні у нас були серйозні проблеми зі складом: Шав'єр, Марлос і Вільягра не змогли нам допомогти у матчі з "Чорноморцем". В запасі у нас же в основному були захисники. Не було ким підсилити гру", - зазначив фахівець.

"Єдиний нападник - Гоменюк. "Чорноморець" грав від оборони, і хотілося якось її зламати, але, на жаль, не вийшло", - сказав Маркевич.

Наставник харків'ян також розповів, чому "Металісту" не вдалося зламати оборону суперника.

"Вісім гравців у штрафному... Сьогоднішній суперник менше всіх пропустив голів у лізі. Звичайно, якби Бланко забив той м'яч, було б легше. Команда після забитих м'ячів розкривається. Коли стільки гравців у штрафному, нам непросто грати", - розповів він.

"Безумовно, у нас не було сьогодні швидкості. Був би Марлос, було б, напевно, по-іншому. Слід зазначити, що "Чорноморець" добре організований в обороні. Але також він боїться швидкості. У нас її якраз сьогодні і не було", - цитує Маркевича офіційний сайт "Металіста".

Коментарі ()