Головне

Ліга Європи. "Чорноморець" - "Лудогорець". 0:1. Мінус три

25.10.2013 00:20 1135 0
Ліга Європи. "Чорноморець" - "Лудогорець". 0:1. Мінус три

Друга домашня поразка в групі значно погіршила шанси "Чорноморця" на вихід в 1/16 розіграшу Ліги Європи. У Болгарії одеситам обов'язково потрібно брати реванш. Втім, це буде трохи пізніше. В сьогоднішньому поєдинку важко віддати комусь перевагу. Так, у підопічних Григорчука було безліч небезпечних моментів, однак і "Лудогорець" не притискався до своїх воріт і вдало грав на зустрічних курсах.

Чинний чемпіон Болгарії анітрохи не бажав зменшувати вже набрані оберти (2 перемоги в двох матчах). Підопічні Стоєва діяли в стилі одеситів, грали в'язко і компактно, "Лудогорець" вкотре довів, що не дарма претендував на участь у Лізі чемпіонів. На початку матчу команди діяли обережно, залишаючи в обороні значні сили і створювавши лише напівмоменти. Перший небезпечний момент на 8-й хвилині створив "Чорноморець", однак Антонову забракло влучності, щоб вразити ворота Стоянова. На 19-й хвилині форвард одеситів знову міг відкривати рахунок, втім, знову не влучив. Болгари також вибирались в атаку, але до гостроти біля воріт Безотосного справа не доходила. Втім, перший, і єдиний гол у матчі забили саме гості.
На останній хвилині першої половини матчу болгарський клуб заробив право на штрафний. Приблизно з 30 метрів забив Златінскі, удар якого був настільки сильний, що застав і Безотосного зненацька. Явна помилка голкіпера, тут нічого більше сказати.

Другий тайм команди грали, наче не помічали центр поля. Почався відкритий, класний футбол. Моментів виникало дуже багато з обох сторін. Перераховувати всі моменти немає сенсу. Варто згадати гарну нагоду Діденко, який примудрився не вразити ворота суперника з метра. Болгари відповіли пострілом Марселіньо - вище воріт пройшов "снаряд". На кінець години гри Рієра відзначився відмінним навісом в центр чужого штрафного майданчика, однак ніхто з партнерів по команді не зумів завдати завершального удару. Втім, атака одеситів продовжилась, і кілька хвилин по тому Джедже завдав непоганий удар по воротах Стоянова, але знову невлучно.

"Лудогорець" як і в першому таймі, відповідав на атаки одеситів не менш гостро. "Чорноморець" продовжував насідати на ворота суперника, були непогані моменти у Джедже, міг забивати Прийомов, але влучив точно в руки Стоянову, чого також вартий невлучний постріл Рієри.
Болгари час від часу контратакували. Свої атаки вони завершували ударами з-за меж штрафного майданчика. На 88-й хвилині Місіджан пробив здалеку, але Безотосний зіграв надійно.

Підопічні Григорчука до останнього шукали щастя біля чужих воріт. На 91-й хвилині останню нагоду після кутового змарнував Мінейро, який з лінії воротарського не влучив у ворота.
У підсумку "Лудогорець" здобув третю перемогу поспіль, а "Чорноморець", як і в матчі з ПСВ, мінімум заслуговував на нічийний разультат.

Коментарі ()