Головне

Суркіс уже каже, що "Динамо" потрібно вийти у плей-офф Ліги Європи з першого місця

25.10.2013 08:51 735 0

"Динамо" потрібно заробляти рейтингові очки для себе й України, щоб потім при жеребкуванні не було конфузів.

Про це після перемоги у 3-му турі Ліги Європи над "Туном" в ефірі телеканалу "Футбол" сказав президент київського клубу Ігор Суркіс.

"У роздягальні я, перш за все, привітав команду з перемогою. Було видно, що поставилися до матчу серйозно. Спочатку було якесь хвилювання, тому те, що не пропустили - вже добре. Але свої моменти потрібно реалізовувати, незалежно від рахунку", - сказав він.

"Нереалізація була, наприклад, в Австрії. Це розслабляє, а потім доводиться мучитися. З такими командами потрібно забити швидкий м'яч, а далі доводити справу до логічного кінця", - додав очільник киян.

За словами Суркіса, веселим він буде тоді, коли команда вирішить своє завдання - вийде з підгрупи.

"Причому, враховуючи нічию "Генка" з "Рапідом", потрібно намагатися вийти з першого місця. Є престиж та імідж клубу, треба заробляти рейтингові очки для себе й України, щоб потім при жеребкуванні не було конфузів", - зауважив він.

"Потрібно відійти від сьогоднішнього матчу та готуватися до гри чемпіонату. Граємо через два дні на третій. Я думаю, нам ще потрібен час, щоб усі притерлися та почали один одного розуміти. Потенціал команди видно, кожен гравець - індивідуально сильний. Але індивідуальності у футбол не грають, грає команда. Нам ще належить її зробити", - цитує його dynamomania.com.

Нагадаємо, раніше Суркіс-молодший казав, що для "Динамо" буде ганьбою, якщо команда не вийде з групового турніру Ліги Європи.

Коментарі ()