Головне

Прем'єр-ліга. "Шахтар" - "Зоря" 4:0. Під гарячу руку

26.10.2013 18:20 1577 0
Прем'єр-ліга. "Шахтар" - "Зоря" 4:0. Під гарячу руку

Матч "Шахтар" - Зоря" ознаменувався 21-ю перемогою "гірників" в історії зустрічі цих команд. Після поразки від "Байєра" Містер вирішив кардинально міняти ситуацію. Реакця румунського фахівця була жостокою - відразу вісім замін в основному складі. На лавці запасних залишились Пятов, і Кучер, і навіть Луїс Адріано, якого доречі уболівальники "Шахтаря" освистали, коли той вийшов на заміну. Отримали шанс проявити себе новачки донецької команди - Фред, Бернард і Феррейра, до речі останні два продемонстрували класну гру. 

Що до самої гри, то все стало ясно вже на 21-й хвилині першого тайму. Ключову роль у побитті гостей з Луганська зіграв Бернард. Спочатку бразилець вдало виконав передачу на Степаненка, який відкрив рахунок у матчі. Згодом перпективний новачок "гірників" після точної передачі Срни відзначився і сам. Третій гол "Шахтар" провів на 21-й хвилині. На цей раз передача Даріо знайшла голову Феррейри, який з метрів 5-ти розтріляв ворота Сантіні - 3:0. Вже на цій ноті можна було завершувати матч. "Зоря" в свою чергу намагалась проводити атаки, але швидко втрачала м'яч. 

У другому таймі ситуація не змінилася. "Гірники" продовжували насідати на ворота гостей, які намагалися не пропустити ще більше. Втім, ще один раз Сантіні довелося виймати з сітки "снаряд". На 52-й хвилині після грубої помилки футболістів "Зорі" в центрі поля, вдруге відзначився Феррейра. Після несподіваного пасу з глибини поля аргентинець опинився один на один з голкіпером, і технічно перекинув того.

"Шахтар" не думав зупинятися на досягнутому і продовжував створювати моменти, втім, більше голів у матчі уболівальники на "Донбас Арені" не побачили. У підсумку легка і впевнена перемога "гірників", які повернули собі і уболівальникам команди гарний настрій, який було зіпсовано на "БайАрені".

Коментарі ()