Головне

Севідов: "Вийшла така гра, яку ми й очікували"

27.10.2013 00:35 439 0

Якщо "Карпати" будуть грати на рівних з "Металістом", то харківському клубу треба задуматися.

Про це після матчу "Металіст" - "Карпати" заявив головний тренер львівського клубу Олександр Севідов, який прокоментував поразку своєї команди у Харкові.

"Перш за все хочу сказати, що стадіон так шумить, що до гравців не докричишся. Хочу побажати якнайшвидшого одужання моєму колезі. Здоров'я - перш за все, ніякі результати і перемоги не важливі в порівнянні з цим", - сказав Севідов.

"Вийшла така гра, яку ми й очікували. Непогано почали, потім двічі провалили центр і пропустили два м'ячі. У другому таймі знайшли в собі сили атакувати, вирівняли гру, і тим самим змусили нервувати як гравців "Металіста" , так і харківських уболівальників", - зазначив тренер "Карпат".

За словами Севідова, 10 хвилин, напевно, "Металіст " не було видно на полі.

"Потім ми провалили центр. Те саме зробив і "Металіст", коли забив Бартулович - гравця , що біжить з м'ячем, треба зустрічати. Наші футболісти втратили м'яч, а зіграти проти гравця збірної Аргентини дуже важко, у них м'яч наче прив'язаний до ноги", - сказав фахівець.

Тренер також розповів, що дуже радий, адже хлопці знайшли в собі сили, і єдине питання, яке він їм поставив у роздягальні, це чому вони так не грали в першому таймі.

"Ми грали в Харкові, грали проти лідера чемпіонату. Якщо будемо грати на рівних з "Металістом", то господарям треба задуматися " , - цитує Севідова прес -служба "Металіста".

Коментарі ()