Головне

Кубок України. 1/8 фіналу. "Миколаїв" - "Шахтар" 0:3. Легкий шлях до чвертьфіналу

29.10.2013 16:38 1030 0
Кубок України. 1/8 фіналу. "Миколаїв" - "Шахтар" 0:3. Легкий шлях до чвертьфіналу

Донецький "Шахтар" легко  вийшов до чвертьфіналу Кубка України, здолавши на виїзді МФК "Миколаїв". Незважаючи на те, що команда Мірча Луческу добиралася до Миколаєва автобусом та ще й в день матчу, особливо це на їх гру не вплинуло.

Господарі поля, яких підтримувало більше 30 тисяч чоловік, з яких майже 17 тисяч на стадіоні та ще майже стільки на найближчих пагорбах, з перших хвилин закрилися на своїй половині поля і зрідка вибігали за центр поля.

Моментів в обох команд майже не було у перші 45-хвилин. Лише на 14-ій хвилині Тайсон з кількох метрів не зумів забити після пасу від Кости. Практично весь перший тайм гра проходила у млявому темпі, а на 38-ій хвилині гості забили. Після чергового навісу з флангу Фернандо пробив у кут воріт, і м`яч, зрикошетивши від ноги захисника залетів у сітку.

У другому таймі "Шахтар" забив ще двічі. Зроблено було це легко. Щоправда з пару-трійку моментів "гірники" просто змарнували. На 58-ій хвилині Адріано чудовим ударом під поперечку воріт робить рахунок 2:0, а крапку поставив Едуардо, який забивав у пусті ворота.

Протягом останніх 30 хвилин мали не один шанс забити обидві команди. Гравці "Миколаєва" з кількох метрів не влучали по м`ячу, не використали вихід сам на сам П`ятовим і нарешті влучили у шангу. Цим всіма шансами господарі не скористалися і не забили хоча б гол-престижу "гірникам", які дали грати своєму супернику і хоча б цим порадували численних уболівальників.

Коментарі ()