Головне

Коньков назвав причини банкрутства "Арсеналу"

29.10.2013 15:20 855 0

Просто так клуби не пропадають , і київський "Арсенал" - не виняток.

Таку думку висловив президент ФФУ Анатолій Коньков, який вважає, що Прем'єр -ліга повинна активніше працювати над тим, щоб клуби не зникали.

"Це дуже неприємна новина. Я очікував, що такий результат найбільш імовірний, аналіз підказував таку можливість. Є ряд причин, з яких таке сталося з "Арсеналом", - зазначив він.

"Перша, і, швидше за все, найважливіша - відсутність бажання Прем'єр -ліги брати участь в обговоренні питання щодо киян, до речі , так само було і з "Кривбасом". Необхідно було щодня займатися пошуком шляхів виходу зі сформованої ситуації. Але цим займалися лише ми", - заявив Коньков.

За його словами, він , як президент ФФУ, день за днем працює над тим, щоб створити максимально комфортні умови для розвитку футболу в країні.

"Я впевнено заявляю, що ФФУ зробила максимум для того, щоб допомогти в свій час "Кривбасу" , а нині - "Арсеналу ", - заявив Коньков.

Зі слів президанта ФФУ, просто так клуби не пропадають, і "Арсенал" - не виняток.

"Все це підготовлено певною групою людей, робота яких спрямована на руйнування національного футболу. Сенс ? Їм видніше. Зрозумійте, що кілька досвідчених людей, заможних бізнесменів, які не можуть вирішити, кому ж належить клуб - не казка . Це правда", - розповів він.

"А дуже незрозуміло те, що Ліга, як орган, що відповідає за цю роботу, мовчить. Мовчить не тільки в пресі, а в принципі", - додав президент ФФУ.

Коньков в свою чергу розуміє , що зараз говорити про те, що треба було зробити або можна було, не варто.

"Скажу лише одне : кожен день, поки я президент Національної федерації, наша структура буде працювати тільки на благо футболу, а інтереси ФФУ будуть знаходитися виключно в одній площині - престижу держави, розвитку футболу і здоров'я нації , - підсумував Коньков, слова якого наводить vesti.ua.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що київський "Арсенал" знімається з чемпіонату України сезону 2013/2014 і починає процедуру банкрутства.

Коментарі ()