Головне

Кравець і Богданов можуть повернутися у "Динамо" достроково

29.10.2013 17:47 680 0

Говорити про передчасне повернення Артема Кравця та Андрія Богданова в "Динамо" можна буде після офіційного повідомлення Прем'єр -ліги про зникнення клубу або його зняття із змагань.

Про це заявив генеральний директор "біло-синіх" Сергій Мохник, який розповів, що буде з футболістами в разі банкрутства "Арсеналу".

"Незважаючи на заяву генерального директора "Арсеналу", говорити про передчасне повернення динамівців в клуб можна буде після офіційного повідомлення Прем'єр-ліги про зникнення клубу або його зняття із змагань", - зазначив він.

За словами Мохника, у Кравця, як і у Богданова, є повноцінні контракти з "Динамо", а кольори "канонірів" вони захищали на правах оренди.

"Виходить, що з цієї оренди вони повернутися трохи раніше, от і все. Вони залишаються нашими футболістами, які мають повноцінні контракти з "Динамо", - сказав він.

"Заявити  хлопців ми зможемо не раніше зими, але в екстрених ситуаціях, як у випадку з "Арсеналом", для футболістів зникаючого клубу можуть бути зроблені виключення . Це стосується не тільки Кравця і Богданова, а й інших виконавців", - цитує генерального директора столичного клубу офіційний сайт "Динамо".

Коментарі ()