Головне

Блохін: "Турнір тільки починається, ще нічого не втрачено"

03.10.2013 23:37 440 0

Головний тренер "Динамо" Олег Блохін після матчу з "Рапідом" відзначив, що турнір тільки починається і у його команди ще залишаються шанси на вихід з групи.

Тренер киян висловив думку, що незалежно від вартості, ніхто з гравців не повинен випадати з гри.

"Наша команда почала гру нервово. Потім мали повну перевагу, забили два м'ячі, мали ще можливості . Гра повинна була закінчитися ще в першому таймі. У перерві сказали гравцям , що потрібно зіграти в такому ритмі ще 15-20 хвилин", - розповів Блохін.

"Але після пропущеного м'яча "Рапід" почав діяти впевненіше, створювати моменти. Ну а потім ми пропустили непотрібний гол на четвертій компенсованій хвилині - це просто неприпустимо", - додав він.

На думку Блохіна, "Динамо" швидше втратило два очки, а "Рапід" заробив одне.

"Але турнір тільки починається , ще нічого не втрачено", - підкреслив фахівець.

"Після забитого голу у "Рапіда" хвилин десять була моральна перевага . Але потім ми гру вирівняли і не повинні були пропускати на останній хвилині", - сказав головний тренер киян.

Олег Володимирович також зазначив, що незалежно від вартості, ніхто з гравців не повинен випадати з гри.

"Гру Тремулінаса або будь-якого іншого футболіста обговорювати не буду. Програла команда , а не одна людина. Я відповідаю за результат, а за свою гру повинні відповідати футболісти", - цитує Блохіна офіційний сайт "Динамо".

Коментарі ()