Головне

Луческу каже, що Україна наближається до спільного чемпіонату з Росією

31.10.2013 14:10 632 0

Українськими клубами доведеться грати в об`єднаному чемпіонаті по футболу з Росією.

Про це заявив головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу, коментуючи зняття з чемпіонату через фінансові проблеми київського "Арсеналу" та проблеми у луцькій "Волині".

"Якщо так триватиме і далі, то підтвердиться, звичайно, ідея об'єднаного чемпіонату з Росією. Одна з найбільших країн в Європі має в чемпіонаті 12 команд. Це нонсенс! Не думаю, що в такій потужній і багатій державі, як Україна, з такими великими містами, немає людей, які можуть утримувати команду у Вищій лізі на професійному рівні.

Треба залучати тих, у кого є можливість фінансувати клуб. Є люди, які за цей час заробили великі гроші. Напевно, вони можуть вкладати свої кошти. Не лише у футбол. Це стосується і медицини, й інших сфер.

Як приклад - наш президент, який не лише утримує футбольний клуб, але і багато в чому другом допомагає усім, кому можна. У Україні є такий потенціал, є люди з великим потенціалом. Сподіваюся, вони знайдуться. Якщо ж ні, то тоді, звичайно, залишається тільки спільний чемпіонат з Росією,- цитує Луческу офіційний сайт "Шахтаря".

Коментарі ()