Головне

У "Металісті" натякнули, що "Шахтар" і "Дніпро" грають "договорняки"

31.10.2013 14:44 811 0
У "Металісті" натякнули, що "Шахтар" і "Дніпро" грають "договорняки"

Перший віце-президент ФК "Металіст" Костянтин Пивоваров заявив, що усі команди до матчів з харків'янами стимулюються морально і фінансово.

Пивоваров також заявив, що "Карпати" не грали в повну силу з "Дніпром", а "Зоря" - з "Шахтарем".

Про це він сказав після матчу 1/8 фіналу Кубку України "Карпати" - "Металіст"(0:2).

"Вітаю усіх уболівальників з перемогою. Попри те, що суперник був дуже мотивований і кинув усі сили і волю в гру, у нашої команди вийшло нейтралізувати усі спроби опонентів щось створити, а самим вдало реалізувати моменти.

А взагалі, очевидно, що усіх наших суперників добре стимулюють викладатися проти нас по повній. І фінансово стимулюють і морально. Ну, може, це і непогано, матчі за участю нашої команди виходять особливо видовищними. Найголовніше, щоб не націлювалися на нанесення травм. Для усіх абсолютно зрозуміло, що ті ж "Карпати", граючи проти "Дніпра" не були мотивовані на перемогу, швидше навпаки.

Цікаво такий матч було дивитися? Думаю, нікому. І в програмі "Профутбол" чомусь Циганик цього не сказав, зате по матчу "Шахтар" - "Зоря", який був з тієї ж опери (а ми пам'ятаємо "Зорю", що грала в четвертому турі проти нас), в останньому турі у нього в студії пройшлися добре.

Ми пишаємося, що ми граємо в справжній безкомпромісний футбол, який подобається уболівальникам і заради якого люди підтримують улюблені команди", - написав функціонер на своїй сторінці в соціальній мережі, інформує championat.com

Коментарі ()