Головне

"Металіст" відповів "Дніпру": Ви медалей чемпіонату України 10 років не бачили

06.10.2013 12:00 475 0

Харківський "Металіст" радить дніпропетровському "Дніпру" не нагнітати ситуацію навколо матчу 12 туру Прем`єр-ліги, що пройде в неділю, 6 жовтня, у Дніпропетровську.

Про це ідеться в листі "Металіста" опублікованому на офіційному сайті клубу.

Нагадаємо, напередодні на офіційному сайті "Дніпра" вийшло звернення до "Металіста" з вимогою не порушувати регламент у матчі 12 туру у пункті ліміту на легіонерів.
 
"Ми усвідомлюємо важливість майбутнього матчу ФК Дніпро і ФК Металіст і закликаємо вас не дестабілізувати ситуацію, а знаходитися у рамках виключно спортивного протистояння і здорового глузду, - ідеться в листі "Металіста".

- Усі дії ФК Металіст знаходяться в строгій відповідності із законом і регламентом Федерації Футболу України і Прем'єр-ліги, гіркий досвід порушення якого в плані кількості легіонерів був менше року тому якраз у ФК Дніпро. Конкретні документальні підтвердження і роз'яснення ФФУ - тому прямий доказ.

Ми розуміємо, що вас турбує турнірне положення і ви, як і ми, усвідомлюєте важливість результату цього матчу.

Проте, варто пам'ятати, що медалі чемпіонату України, які ви не бачили вже майже 10 років, треба заробляти на полі, а не в кабінетах і судах.

Враховуючи вищесказане, ми просимо вас не нагнітати атмосферу навколо матчу. Також ми просимо уболівальників обох команд залишатися толерантними, підтримувати свої команди і не піддаватися на провокації.

Коментарі ()