Головне

Маркевич: "Подумати не міг, що на сучасних стадіонах таке можливо"

07.10.2013 16:58 423 0

Свій коментар щодо найгучнішої теми останніх днів в українському футболі дав тренер харківського "Металіста" Мирон Маркевич.

На думку наставника харків'ян, всі ми вчора стали свідками кричущого порушення.

"Чесно кажучи, телефон просто обривається - всі хочуть знати мою думку про події. А думка ця просте - всі ми вчора стали свідками кричущого порушення . 45 хвилин нас тримали в невіданні , а потім скасували матч",  - розповів Маркевич.

"Подумати не міг, що на сучасних стадіонах таке можливо - не варто забувати, що крім чисто спортивної складової, ризикували і прості глядачі - непроглядна темрява на трибунах. Страшно уявити, чим все могло закінчитися", - додав він.

За його словами,  для "Металіста" вчорашній вечір проблемами на стадіоні не закінчився.

"Нас ще й в аеропорту Дніпропетровська вирішили помучити - довгий час не випускали, вигадуючи якісь смішні причини", - повідомив Маркевич.

"Коли сьогодні вранці мені сказали, що прийнято рішення про догравання, я не повірив у це. Це виключно антиспортивне, що суперечить здоровому глузду, рішення", - поскаржився Мирон Богданович.

Головний тренер харківського клубу також впевнений, той, хто розбирається у футболі, розуміє, що тут немає ніякої логіки.

"Існує план на гру, тактичні схеми на кожен тайм, зрештою, фізичний стан футболістів зумовлдє хід гри. І якщо вчора на полі була одна картина, нас усіх чекав другий тайм, в якому, повірте, я чекав ударної гри від своїх хлопців, то тепер що - ми знову виходимо і граємо з чистого аркуша, тільки один тайм, з форою в мінус один м'яч.

Та й коли грати цей матч, де?Єврокубки, матчі збірних - скільки всього може помінятися за цей час", - сказав він.

Маркевич в коментарі офіційному сайту "Металіста" зізнався, що за роки роботи у футболі ще такого ще не бачив.

"Ажіотаж навколо "Металіста" виходить за всі рамки. Невже не можна просто грати у футбол, слідувати букві закону і дотримуватися регламенту", - підкреслив керманич харків'ян.

Коментарі ()