Головне

"Металісту" зарахували гол, якого не було

07.10.2013 18:20 552 0

У центральному матчі туру між "Дніпром" і " Металістом ", який через відключення світла на "Дніпро-Арені" буде дограний пізніше,  головний арбітр матчу Юрій Можаровський зарахував гол, якого, судячи з відеоповторів не було. Та й забитий він був з порушенням правил.

За рахунку 2:0 на користь господарів в одній з атак біля воріт "Дніпра" виникла метушня, в якій Едмару вдалося прокинути м'яч у бік воріт.

Як виявилося, зробив він це не тільки грудьми, але й не без допомоги руки. Арбітрам складно було угледіти порушення правил, так як до бокового судді та помічника за воротами футболіст перебував спиною.

Головний рефері також не помітив порушення. Однак м'яч все одно не встиг зайти у ворота . Стоп - кадр показує, що воротар Бойко встиг вибити м'яч, коли він ще "чіплявся" за лінію .

Незрозуміла тут позиція, зайнята помічником Ваксом. Він фіксує взяття воріт з боку поля, хоча просвіт між лінією і м'ячем набагато легше побачити з правого боку стійки.

Після гри Едмар зізнався, що взагалі не знає, чим забив і чи забив саме він, пише vsenovosti.in.ua.

Перший тайм матчу "Дніпро" - "Металіст" закінчився на користь господарів. Другий тайм, за рішенням дирекції Прем'єр -ліги, буде зіграний пізніше.

Коментарі ()