Головне

ФК "Дніпро": "Поняття Fair Play та ФК "Металіст" є абсолютно несумісними"

07.10.2013 20:11 317 0

Листування "Дніпра" і "Металіста" триває.

Цього разу на офіційному сайті дніпропетровської команди з'явилося звернення до харківському клубу з приводу епізоду з відключенням світла на "Дніпро Арені".

"Шановні колеги з ФК "Металіст"! Написати цей лист нас змусило ваше звернення до КДК ФФУ. Ще добу тому ви ратували за те, щоб залишатися в рамках виключно спортивного протистояння, але сьогодні поспішно відмовилися від ваших "непохитних" принципів.

Ще добу тому ви наполягали, що медалі потрібно заробляти на полі, а не в кабінетах, але вже сьогодні, звернувшись до КДК ФФУ, знову змінили своїм переконанням. Хотілося б розуміти, в якому випадку ви говорите правду?

Ви згадали про Регламент саме сьогодні, коли прагнете змінити рахунок на табло, що вас не влаштовує, на куди більш комфортну технічну перемогу, а не вчора, в черговий раз випускаючи на поле тільки трьох футболістів, які мають право грати за збірну України.

Ваше наполегливе бажання заробити три очки в кабінетній війні, а не на футбольному полі, зайвий раз підкреслює , що поняття Fair Play та ФК "Металіст" є абсолютно несумісними".

Як відомо, листування між командами почалося з прохання "Дніпра" не порушувати регламент чемпіонату.

Коментарі ()