Головне

У "Металісті" думають, що проти команди в Україні діють "вороги"

09.10.2013 19:02 376 0

Проти харківського "Металіста" в Україні діють за подвійними стандартами.

Про це заявив спортивний директор "Металіста" Євгеній Красніков.

"Я був на 100%, що рішення буде таким, яким його побачила футбольна громадськість України. Якби цей інцидент стався в матчі за участю будь-якої іншої команди, то клубу-хазяїну, напевно, було б зараховано технічну поразку. Але оскільки це "Металіст", навколо якого хтось постійно намагається створити нездорову обстановку, то у мене не було сумнівів в тому, що рішення буде прийнято на користь нашого суперника.

Точно так як і у справі в Лозанні, як би воно довго не тягнулося, була "комфортна упевненість", що як тільки у "Металіста" з'явиться шанс грати на груповому етапі Ліги чемпіонів, він тут же буде покараний, - цитує Краснікова terrikon.com.

Також Красніков назвав людей, які винні в зриві матчу 12 туру "Дніпро" - "Металіст".

"Як на мене, футболісти і тренери "Дніпра" не заслуговують технічної поразки, а перший тайм, зіграний в Дніпропетровську, був проведений на рівні Ліги чемпіонів.

У зриві матчу винні люди, які замість того, щоб підготувати стадіон до гри, писали нам листи і передавали полум'яно-спортивні привіти. Я не сумніваюся, що другий тайм, якщо його нас змусять зіграти, пройде не менш якісно, але очевидно, що грати другий тайм проти "Дніпра", який відпочив, і "Дніпра", що зіграв напередодні напружений матч проти "Фіорентини" на важкому полі - це дві великі різниці, - розповів фунціонер.

Нагадаємо, що матч "Дніпро" - "Металіст"був зірваний після першого тайму,коли на стадіоні "Дніпро-Арена" відключили електроенергію. Дирекція Прем`єр-ліги постановила дограти матч з початку другого тайму.

Коментарі ()