Головне

Стеценко: "Розглядалася можливість відправитися до Одеси поїздом або автобусом"

01.11.2013 08:50 437 0

ФК "Дніпро" розглядав можливість відправитися до Одеси на кубковий матч із "Чорноморцем" поїздом або автобусом, але обидва варіанти виявилися неприйнятними.

Про це в інтерв'ю офіційному сайту дніпропетровців розповів генеральний директор клубу Андрій Стеценко.

"На даний момент ми збираємо всі необхідні документи, які незабаром будуть передані у Прем'єр-лігу, і, сподіваюся, допоможуть винести виважене й об'єктивне рішення щодо подальшої долі матчу", - сказав він.

"У цьому пакеті будуть, у тому числі, і довідки від відповідних служб аеропортів Дніпропетровська й Одеси, що підтверджують уже відомі широкому загалу факти", - додав директор.

За словами Стеценка, відразу після того, як увечері команда повернулася до Дніпропетровська після першого невдалого польоту, розглядалася можливість відправитися до Одеси поїздом або автобусом.

"Але обидва варіанти виявилися неприйнятні. Поїзд відправлявся вже за годину, і за такий короткий час вирішити питання поїздки офіційної делегації було просто неможливо", - зауважив він.

"Варіант з автобусом також не прийняли у зв'язку з тим, що в умовах поганої видимості через сильний туман пересуватися у темний час доби на настільки далеку відстань було вкрай небезпечно", - пояснив гендиректор.

Тому, як розповів Стеценко, було вирішено летіти на гру у середу вранці, тим більше що авіакомпанія та метеослужби обох міст запевнили у можливості здійснити переліт.

"Однак вчасно вилетіти ми не зуміли тепер уже через погану погоду у Дніпропетровську. А за час перельоту погода в Одесі знову різко погіршилася. Ми кружляли над аеропортом півгодини, після чого були змушені повернутися додому. Робити подальші спроби дістатися на гру не дозволяли вже ні погодні умови, ні час, що залишився до початку матчу", - підсумував він.

Нагадаємо, що "Чорноморець" не погоджується перегравати матч з "Дніпром".

Коментарі ()