Головне

Прем'єр-ліга. "Карпати" - "Чорноморець" 1:1. Львів продовжив несподіванки 15-го туру

03.11.2013 22:00 547 0
Прем'єр-ліга. "Карпати" - "Чорноморець" 1:1. Львів продовжив несподіванки 15-го туру

"Карпати" у матчі 15-го туру Прем'єр-ліги проти "Чорноморця" втратили перемогу у компенсований час. Львів'яни вели у рахунку майже протягом усієї зустрічі, але точний удар головою Анатолія Діденка звів нанівець усі намагання підопічних Олександра Севідова.

Варто зазначити, що "Чорноморець" у певній мірі не заслуговував на очки на "Україні". За весь матч вони лише двічі влучили у ствір воріт Ільющенкова. Був ще один хороший удар Рієри у поперечину. Це і був найнебезпечніший момент одеситів за 90 хвилин. Але, як відомо, каркас не вважається площиною воріт.

"Карпати" почали матч активніше, заволоділи ініціативою та тримали м'яч тривалий час, перегравши у цьому компоненті своїх суперників. "Чорноморець" "вмикався", коли цього емоційно вимагав Роман Григорчук. Щоправда, запалу вистачало ненадовго, і "зелено-білі" знову перехоплювали ініціативу.

Та, чесно кажучи, і "Карпати" особливо на гол не напрацювали. У цьому їм допомогли захисники "моряків", які помилилися (відразу двоє поспіль), вибиваючи та скидаючи м'яч, і Федорчук опинився на ударній позиції. Вистріл у ближній кут Безотосний відбити не зумів.

Більше моментів у першій половині і не було. А у перерві пішов на радикальні кроки Григорчук, виконавши дві заміни. Саме одна з них у підсумку і зіграла. А на той момент в одеситів попереду нічого не виходило. Захисники "Карпат" спокійно оборонялися.

Усе йшло до того, що львів'яни втримають перемогу. Проте іншої думки був Діденко, який і зрівняв рахунок на першій компенсованій хвилині. Тут уже захвилювався Севідов, але фінальний свисток припинив його переживаня. 1:1 - "Карпати" втрачають три очки, які майже були у них у кишені.

Окрім того, зазначимо, що останній тур першого кола вийшов сенсаційним. "Шахтар" і "Динамо" свої гостьові матчі програли. "Волині" та "Зорі" відповідно. Водночас, "Металісту", "Дніпру" та "Чорноморцю" вдалося звести свої поєдинки внічию. Отже, жодна команда з першої шістки не спромоглася виграти. І є всі шанси сподіватися, що цей чемпіонат буде найцікавішим за всю історію незалежності України, адже боротьба у таблиці дуже щільна.

Коментарі ()