Головне

Маркевич: "Це що така велика проблема, вирішити, коли можна буде дограти один тайм?"

13.11.2013 14:55 598 0

Головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич не розуміє, чому Прем'єр-ліга досі не визначила дату матчу із "Дніпром".

За словами наставника харіківського клубу, поки ніхто нічого не повідомляв.

"Нічого не відомо. Ніхто нічого не повідомляв. Зараз взагалі вже говорять, що "Металіст" у 17 турі зіграє з "Арсеналом", - заявив Мирон Богданович.

Я вже просто не розумію, що відбувається. Команда не виходить на чотири матчі, власник клубу відкрито заявляє, що Арсеналу більше не існує, а з Металістом вони будуть грати", - зазначив він.

На думку Маркевича, якщо ця гра відбудеться, то це вже буде щось надзвичайне.

"А щодо догравання із Дніпром я взагалі не розумію, чому нам досі не назвали дату. Це що така велика проблема, вирішити, коли можна буде дограти один тайм? 30 листопада за календарем Металіст з Іллічівцем грає крайній матч року. І що робити далі? Відпускати футболістів у відпустку чи ні ?", - поскаржився фахівець.

"Чи нам планувати підготовку до гри, організовувати виліт у Дніпропетровськ? Я просто не розумію, чому Прем'єр-ліга досі не визначила дату матчу із Дніпром", - підсумував Маркевич, слова якого наводить hotsport.ua.

Нагадаємо, що стадіон "Дніпра" опинився у центрі скандалу після того, як у неділю, 6 жовтня, центральний матч 12-го туру між "Дніпром" та "Металістом" був перерваний після першого тайму через відсутність освітлення.

За рішенням української Прем'єр-ліги матч буде дограний, починаючи з другого тайму.

17 жовтня контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ прийняв рішення дограти матч з другого тайму.

Коментарі ()