Головне

У Газзаєва зробили "фінт вухами" на заяву Платіні щодо об`єднання чемпіонатів України та Росії

15.11.2013 17:11 440 0

Оргкімитет Об'єднаної футбольної ліги (ОФЛ) продовжить свою роботу щодо об`єднання чемпіонатів України та Росії, незважаючи на критику такого об`єднання від президента УЄФА Мішеля Платіні.

Таку заяву ОФЛ розмістив у Facebook.

"Оргкомитет Об'єднаної футбольної ліги (ОФЛ) з повагою ставиться до думки президента УЄФА Мішеля Платіні за проектом ОФЛ Росії і України.

Справді, як помітив Платіні, чемпіонати Росії і України можуть існувати і виживати автономно. Але за останні 20 років російські і українські клуби, завоювавши три Кубки УЄФА, нічого істотного на міжнародному рівні (Ліга Чемпіонів, Чемпіонати Світу і Європи) не добилися. На жаль, на світових і європейських турнірах, ми частіше є гостями і уболівальниками, ніж повноправними учасниками.

Тому створення Об'єднаної ліги найкращих професійних клубів Росії і України сприятиме поліпшенню якості футболу, значно підвищить глядацький інтерес, конкурентоспроможність на міжнародній арені і фінансову стабільність клубів, що повністю співпадає з критеріями і рекомендаціями УЄФА.

Оргкомітет Об'єднаної футбольної ліги, керуючись інтересами російського і українського футболу, продовжуватиме копітку роботу по розвитку нашого проекту", - ідеться в заяві.

Коментарі ()