Головне

Хрістопулос: "У нас вийшло те, що я задумав"

02.11.2013 20:15 494 0

Гравці "Іллічівця" багато грають як на атаку, так і на оборону.

Про це заявив головний тренер "Таврії" Яніс Хрістопулос, який поділився своїми враженнями від перемоги над "Іллічівцем" у 15-му турі УПЛ.

"Сьогодні нам протистояла дуже хороша, дисциплінована команда, яка грає компактно і організовано. Гравці "Іллічівця" багато грають як на атаку, так і на оборону", - зазначив коуч сімферопольського клубу.

"Ми намагалися скористатися слабкими сторонами суперника, і не дати їм розвинути атаки на наші ворота, намагалися робити "пастки", щоб видавити футболістів "Іллічівця" на фланги", - сказав він.

За словами Хрістопулуса, він залишився задоволений старанням своїх гравців.

"У нас вийшло те, що я задумав. Флангові подачі, якими славиться "Іллічівець", сьогодні нічим небезпечним у наших воріт не завершилися", - сказав тренер.

"Сьогодні були деякі необов'язкові помилки у наших футболістів, але найбільше проблем нам принесли стандартні положення, після яких ми намагалися швидко піти у контратаки", - розповів наставник "Таврії".

Тренер також зазначив, що у маріупольців сьогодні було досить багато вільних зон, якими його команда намагалися користуватися.

"Я не можу сказати, що сьогодні ми провели свою найкращу гру, але, як і я говорив раніше, з кожним матчем ми граємо краще, але, на жаль, у минулих іграх ми програвали, а сьогодні зуміли досягти позитивного результату", - підсумував Хрістопулос, слова якого наводить офіційний сайт "Таврії".

Коментарі ()