Головне

Леоненко: "Коломойський знищив "Кривбас", а тепер тягне туди ж і "Арсенал"

20.11.2013 15:21 750 0

Власники київського "Арсеналу" хочуть збанкрутувати клуб, тому не потрібно їм заважати.

Так вважає нападник ЦСКА (колишня назва "Арсеналу") 1990-2000-х років і футбольний експерт Віктор Леоненко.

"Те, що керівники клубів вирішили об'єднати свої капітали для тимчасового порятунку " Арсеналу", звичайно, добре. Але одночасно і не зовсім красиво. Адже господарі столичного колективу хочуть збанкрутувати клуб. Навіщо їм заважати?" - риторично перепитав він.

"Навіть якщо "Арсенал" залишиться до закінчення чемпіонату, вболівати за цю команду якось не хочеться. Адже той же Вадим Рабінович навіть не з'явився на засіданні Виконкому, на якому, між іншим, вирішувалася доля його команди", - додав Леоненко.

За його словами, це були банальна неповага та непрофесіоналізм по відношенню до футболу.

"Але мені здається, і це навряд чи є секретом, що за всім цим стоїть Ігор Коломойський, який спочатку у минулому сезоні знищив "Кривбас", а тепер тягне туди ж і "Арсенал". Зрозуміло, що він вкладає свої гроші, але ж повинні бути якісь закони", - зауважив екс-футболіст.

Окрім того, на думку Леоненка, не все ясно і з "Волинню", яка теж нещодавно заявляла про те, що може припинити своє існування.

"Часом, у мене складається враження, що все йде до того, про що і без того багато говорять, - до Об'єднаного чемпіонату", - цитує його "Спорт-Экспресс в Украине".

Коментарі ()