Головне

Керницький: "Якби "Дніпро" попередив відразу, що не прилетить, все було б інакше"

22.11.2013 12:38 508 0

Рішення щодо виключення ФК "Дніпро" з розіграшу Кубка України за неявку без поважних причин на матч 1/8 фіналу Кубку України з одеським "Чорноморцем" цілком справедливе.

Про це заявив генеральний директор "Чорноморця" Сергій Керницький, який прокоментував рішення КДК ФФУ зарахувати технічну поразку дніпропетровському "Дніпру" в Кубку України.

"З одного боку, прийнято справедливе рішення, яке передбачає регламент. З іншого, залишився неприємний осад про те, що гра в результаті не відбулася, а уболівальники "Чорноморця", "Дніпра" та інші шанувальники футболу не побачили цікавий матч", - зазначив він.

"Але в цьому не було нашої провини. Ми були готові і до останнього чекали на "Дніпро", - додав Керницький.

За його словами, можна по-різному ставитися до цієї ситуації, але якби "Дніпро" хоча б попередив, що не може дістатися на матч і попросив увійти в їхнє становище, ми б не організовували матч, попередили своїх уболівальників не приїжджати на стадіон, і тоді, можливо, ми б знайшли інше рішення щодо цього матчу.

"А так клубу та обласній міліції навіть довелося забезпечувати безпеку для уболівальників "Дніпра", які приїхали до Одеси з надією повболівати за свою команду", - зауважив функціонер.

"На жаль, команда гостей навіть не вважала за потрібне поставити "Чорноморець" до відома про те, що не може вчасно прибути до Одеси", - заявив Керницький, слова якого наводить championat.com.

Нагадаємо, у четвер, 21 листопада, КДК ФФУ прийняв рішення дискваліфікувати "Дніпро" з Кубка України за неявку на матч 1/8 фіналу в Одесу проти "Чорноморця".

Коментарі ()