Головне

"Металург" - технічна і швидка команда, вони хочуть вийти у єврокубки, - Севідов

23.11.2013 22:56 367 0

Матч проти "Металург" став для "Карпат" останнім у сезоні, тому що наступний поєдинок у львів'ян мав бути з київським "Арсеналом", який зняли з турніру.

Як розповів після матчу головний тренер львів'ян Олександр Севідов, він привітав гравців із закінченням осінньої частини чемпіонату, пише офіційний сайт клубу.

"Ми закінчили важкий період, адже знаходимося на шляху перебудови. Чим я сьогодні задоволений, то це характером. Ми знову його проявили. Ми зіграли достойний матч з гідною командою. "Металург" - технічна і швидка команда, вони хочуть вийти у єврокубки", - сказав він.

"Ми не змогли заволодіти ініціативою, віддали її супернику. Але забили швидкий гол і могли так само активно почати другий тайм. Натомість пропустили і були змушені відіграватися. На це пішло багато моральних сил", - додав тренер.

За словами Севідова, все ж результат закономірний, хоч "Карпати" могли і програти наприкінці матчу.

"Турбує те, що ми віддали ініціативу, коли вели у рахунку, а радує те, що в кінці, як відігралися, то атакували далі, хотіли виграти. Напевно, перед своїми уболівальниками соромно опускати руки. Надіюся, що фани це оцінять", - підсумував він.

Коментарі ()