Головне

Ліга Європи. "Генк" - "Динамо" Київ 3:1. Cкальпель, спирт, реанімація...

28.11.2013 17:04 1454 0
Ліга Європи. "Генк" - "Динамо" Київ 3:1. Cкальпель, спирт, реанімація...

Після фіаско київського "Динамо" у матчі 5 туру Ліги Європи з "Генком" крісло під Олегом Блохіним залишилося триматися на одній ніжці, яка може бути підпиляна вже у матчі із "Севастополем" у найближчий понеділок. У матчі з "Генком" київська команда продемонструвала усю свою безпорадність, яку інколи вдавалося приховувати після випадково виграних матчів.

Чомусь з "Генком" команда не грала, не бігала, не билася за честь клубу, який може ганебно завершити свій похід в Лізі Європи вже на груповому турнірі. Для цього команді Олега Блохіна залишилося не так і багато - програти у заключному матчі 6 туру віденському "Рапіду". З нинішнім настроєм та грою цій команді це "під силу".

Що сталося у грі з "Генком"? Забили кияни дуже швидко та й то завдяки настирності Ярмоленка. Але так само і пропустила команда швидко. Знову "допоміг" Хачеріді, який у штрафній "Динамо" вдарив по нозі Кумордзі і заробив пенальті у власні ворота, але скоріше зробив це від несподіванки, що гравець опинився поруч з ним, ніж з бажання зірвати атаку, оскільки, навіть не сперечався із суддею.

Після 1:1 з "Динамо" почали відбуватися дивні речі.  З 37-ї по 40-ву хвилину столична команда пропускає ще двічі. Причому у двох голах помилка захисту "Динамо" і того ж таки Хачеріді, які не зуміли завадити Кумородзі та де Кеулеру завдати влучних ударів.

У "Генка" в першому таймі була майже 100% реалізація моментів. Київське "Динамо" також мало кілька нагод скоротити розрив у рахунку, але після удару Велозу м`яч влучив у поперечку воріт, а Ярмоленку з Ідейє не вистачило влучності.

У другому таймі київське "Динамо" зовсім перестало бігати, бо ми ж не грали і в перші 45-хвилин. Змінив Блохін "стоячих" Ленса та Беланда, але і це не допомогло. Трохи оживив гру Безус, але не більше того. "Динамо" не бігло, не пресингувало, не било, а були лише бездарні навіси у штрафну. На фоні такого "Динамо" "Генк" видався симпатичною командою, футболісти якої знали куди бігти і як грати в атаці та в захисті. Футболісти "Динамо" цього вечора не розуміли, де грають, з ким, і з яким рахунком програють.

Останні хвилин 20 матчу усі потуги "Динамо" нагадували симптоми хворого, який хоче виздоровіти, але не знає як це зробити. Щось схоже на передсмертні конвульсії. У "Динамо" не було і моментів, щоб зрівняти рахунок, але і не було помітно бажання грати.

Однозначно, що нинішнє "Динамо" потрібно реанімовувати і усі необіхідні заходи має зробити Ігор Суркіс.   

Коментарі ()