Головне

Президент "Севастополя" назвав те, що відбувається з клубом "перезавантаженням"

27.11.2013 15:10 703 0

ФК "Севастополь" не має наміру зніматися з чемпіонату України, натомість, перед клубом стоять амбітні цілі.

Про це на офіційному сайті "моряків" заявив президент клубу Олександр Красільніков, який прокоментував останні кадрові рішення й інформацію про можливе зняття клубу.

"Я хочу поставити крапку та припинити домисли про складну фінансову ситуацію у клубі та можливе зняття ФК "Севастополь" з чемпіонату. Перед клубом стоять амбітні цілі, і я впевнений, що у весняній частині чемпіонату команда доведе, що її спортивні претензії мають підстави", - сказав він.

"Питання, які стосуються фінансового забезпечення контрактів деяких футболістів, носять технічний характер. До кінця року всі вони будуть закриті. У бюджеті клубу на наступний рік закладені кошти не тільки на забезпечення команди, а й на інфраструктурні та соціальні проекти", - додав очільник клубу.

За словами Красільнікова, фінансова сторона повинна підкріплювати мотивацію футболістів, їх бажання перемагати, націленість на результат.

"Команді потрібне "перезавантаження", зміна підходів до формування складу та командного духу. Ми граємо у Прем'єр- лізі, і жоден суперник не готовий вибачати наші найменші помилки або моральну неготовність", - зауважив він.

Окрім того, президент "моряків" додав, що клуб продовжить підсилення команди, зменшить кількість орендованих гравців, а також найближчим часом буде представлений новий головний тренер.

"У нас буде дуже важливий матч з "Динамо" на домашньому стадіоні. Підготовка йде за планом. Ми забезпечимо найкомфортніші умови для тренувань футболістів, щоб вони виклалися на всі 100%", - підсумував він.

Нагадаємо, що клуб уже розірвав угоди з трьома гравцями та вже колишнім головним тренером Геннадієм Орбу.

Коментарі ()