Головне

Блохін не впізнав своїх футболістів і звинуватив журналістів у необ'єктивності

28.11.2013 22:46 523 0

Бельгійський "Генк", назважаючи на переконливу перемогу 3:1 над "Динамо" у 5-му турі Ліги Європи, не переграв киян по грі.

Такої думки головний тренер "біло-синіх" Олег Блохін, якого цитує офіційний сайт київського клубу.

"Сказати, що я засмучений - нічого не сказати. По тому, як гра складалася, не міг уявити, що могли програти. Все почалося з пенальті. Я, правда, так і не зрозумів, був там насправді фол у штрафному чи ні", - сказав він.

"У другому таймі творилося щось незрозуміле. Створювали моменти, після другого гола, контролювали гру. Не можу сказати, що "Генк" нас перегравав. Не чекав сьогодні 1:3, чесне слово, не очікував. Багатьох гравців своєї команди я не впізнав на полі", - додав тренер.

Блохін вважає, що на футбольному полі не було розслабленості у його підопічних.

"Команда стояла? Скажіть тоді, у яких ще матчах? Перерахуйте! Хочете зняти Блохіна - знімайте, пишіть далі. Ви бачите, рахуєте тільки погані моменти. Об'єктивності у вашій оцінці бути не може", - розійшовся він.

На запитання, що дві поразки від "Генка" незрозумілі з точки зору футболу, тому, може, це футболісти не хочуть, щоб нинішній наставник їх тренував, Блохін відповів: "Без відповіді на це питання. Поставте його футболістам".

"Ми повели 1:0, мали ще моменти. Але я повторюся, багатьох футболістів я сьогодні не впізнав. Але я нікого не критикую, приймаю поразку на себе", - підсумував він.

Коментарі ()