Головне

Блохін встановив із "Динамо" новий антирекорд

04.11.2013 10:11 331 0

Програш в Луганську місцевій "Зорі" (0:2) у рамках 15-го туру чемпіонату України став для головного тренера київського "Динамо" Олега Блохіна "ювілейним" - десятим в елітному дивізіоні на посаді наставника багаторазового чемпіона країни.

Слід зазначити, що гра в Луганську стала для Блохіна 36-ою в чемпіонатах. 21 гру Олег Володимирович виграв, п'ять звів внічию. Різниця м'ячів - 66:33.

Чотири рази команда Блохіна програла з різницею в два м'ячі, одного разу - в три, причому та поразка в середині вересня в Харкові від "Металіста" з рахунком 0:3 стало першою в історії велико для "Динамо" в еліті, пише footboom.com.

В історії чемпіонатів України київський суперклуб 15 разів програвав з різницею в два м'ячі. Чотири рази, це сталося при Блохіну - і це новий антирекорд для тренерів "Динамо". Три рази подібні поразки зазнавали Олексій Михайличенко, по два рази програвали Анатолій Дем`яненко, Олег Лужний і Юрій Сьомін. По разу з різницею в два м'ячі суперникові поступалися Валерій Лобановський і Валерій Газзаєв.

Коментарі ()