Головне

Після подій у Полтаві ФК "Металіст" вирішив знову відмовитися від своїх уболівальників

04.11.2013 15:25 360 0

Керівництво футбольного клубу "Металіст" висловило невдоволення та стурбованість поведінкою групи вболівальників на гостьовому секторі під час виїзного матчу з полтавською "Ворсклою".

Про це йдеться в офіційному зверненні, яке клуб опублікував на своєму сайті.

"Ці протиправні дії не тільки негативно впливають на імідж клубу, а й не можуть залишатися безкарними. За подібні порушення ФК "Металіст" чекають жорсткі дисциплінарні санкції з боку Прем'єр-ліги.

Зі свого боку клуб, у якості реакції на ряд протиправних дій і провокацій з боку групи фанатів, скасовує виїзд вболівальників на матч 16-го туру з донецьким "Металургом".

Списки вболівальників від нашого клубу подаватися не будуть, а значить, згідно з регламентом змагань, гостьовий сектор залишиться порожнім. Ми переконливо просимо уболівальників не добиратися до Донецька самостійно, адже можливості придбати квитки на гостьовий сектор не буде", - йдеться у заяві.

Окрім того, футбольний клуб "Металіст" звернувся до вболівальників і вимагає розібратися у причинах події всередині фанатського колективу.

"Також клуб у судовому порядку домагатиметься відшкодування з даних осіб суми штрафу, який буде накладений на ФК "Металіст" дисциплінарними органами ФФУ", - підсумовується.

Нагадаємо, фанати "Металіста" з фашистською символікою розгромили стадіон у Полтаві (є фото).

Зазначимо, що перед цим "Металіст" відмовився від своїх уболівальників на кубковому матчі проти "Карпат".

Коментарі ()