Головне

Маркевич: "У команди не йде гра"

05.11.2013 11:57 303 0

"Металіст" продовжує перебувати на першому місці, тому що його конкуренти втрачають очки.

Про це розповів головний тренер харківського клубу Мирон Маркевич, який поділився думками про виступи команди в останніх матчах.

Наставник харків'ян зізнався, що незадоволений діями своїх підопічних.

"Наприкінці першого кола команда розгубила перевагу над переслідувачами. Нічия з "Чорноморцем", тепер нічия з "Ворсклою", не дуже гарний другий тайм у протистоянні з "Карпатами", - зазначив тренер.

"Наразі я незадоволений. В обороні допускаємо багато помилок. Ось у грі з "Ворсклою" при розіграші простого стандарту нам забили -  це мене хвилює. Ми продовжуємо перебувати на першому місці, але це тільки тому, що і наші конкуренти втрачають очки", - сказав Маркевич.

На його думку, у кожної команди є підйоми і спади.

"Від цього нікуди не дінешся. У нас була основна задача - потрапляння в груповий етап Ліги чемпіонів. Під цю задачу спланували підготовку до сезону. Зараз це позначається", - заявив Маркевич, слова якого наводить comments.ua.

"Не можу сказати, що команда не рухається або дурня валяє на полі, але гра не йде. У нападі є проблеми, про захист вже говорив. Мене це не влаштовує", - підсумував головний тренер "Металіста".

Коментарі ()