Головне

Рабінович хоче, щоб гравці "Арсеналу" грали безкоштовно і тоді обіцяє врятувати клуб

05.11.2013 19:11 361 0

Екс-президент київського "Арсеналу" Вадим Рабінович хоче, щоб усі футболісти команди відмовилися тимчасово від свої зарплат і тоді можливий варіант порятунку клубу.

Про це Рабінович заявив на офіційному сайті "Арсеналу".

"Я хочу дати останній коментар з питання "Арсеналу". У клубу немає грошей - і є борги. Ті борги, які були на момент мого відходу з посаду президента клубу, - списані, їх немає. Але є нові борги - їх розмір перевищує 4 млн. євро., плюс до цього додаємо борги по контрактах футболістів - приблизно на 1 млн. 200 тис. в місяць (!).

Суть моєї пропозиції до усіх: давайте "обнулимо" ситуацію - і врятуємо клуб. Я беру на себе усі витрати по футбольному існуванню клубу, а футболісти, у свою чергу, "обнуляють" контракти (ми не в змозі платити такі гроші, а нас знімуть зі змагань однаково, якщо платити не будемо!), звівши суму зарплати до офіційно мінімальної за законами України рівня.

Я знову подивився сьогодні контракти: 20 000 доларів, 30 000 доларів, 40 000 на місяць. На це немає грошей!. А потім, коли ситуація, дай Бог, стане іншою - з кожним в індивідуальному порядку обговоримо нові контракти і нові можливості клубу.

Якщо цього не станеться, наприклад, 10 футболістів погодяться на таке, а 10 - ні, то ви прекрасно розумієте, що нічого не вийде. Моя пропозиція відкрита і чесна! Я ще раз готовий узяти на себе витрати по проведенню матчів чемпіонату, за коштами клубу - нехай у відповідь мені на стіл покладуть "нульові" контракти гравців!. І ми з ранку починаємо працювати. Ось цим я можу допомогти порятунку "Арсеналу" - це моє останнє слово... Тепер і футболісти мають можливість так само показати свою відданість рідному клубу, що потрапив у важку ситуацію, піти назустріч моїй пропозиції. Я розумію, що це боляче, важко, коли торкається і своєї кишені у тому числі, але що ж робити - давайте разом рятувати "Арсенал", - сказав Рабінович.

Нагадаємо, що раніше Рабінович заявляв, що "Арсеналу" більше не існує.

Коментарі ()