Головне

Ліга Європи. "Тун" - "Динамо" 0:2. Ярмоленко стріляє дуплетом

07.11.2013 23:58 571 0
Ліга Європи. "Тун" - "Динамо" 0:2. Ярмоленко стріляє дуплетом

Київському "Динамо" отримувати перемоги на класі вже не в кайф. Команді Олега Блохіна, напевно, бракує труднощів, і вони видумають їх самі. Не став виключенням і матч 4 туру Ліги Європи зі швейцарським "Туном".

Після розгрому швейцарців у Києві, і букмекери, і фахівці ставили в цій грі на біло-синіх. Стартові хвилин 20-ть усі ці прогнози майже знищили. Вже на 30-й секунуді Шовковському довелося рятувати команду після виходу сам на сам з воротарем Шнойвлі, але Сашо вийшов переможцем в цій дуелі. 

Через шість хвилин Садік у штрафній киян розкидав захисників і метрів з десяти пробив у штангу воріт "Динамо". Захист столичної команди нині має стільки ж дірок, і як добротний швейцарський сир. Але щастить, що цього сезону в Лізі Європи граємо навіть не із середняками європейського футболу...

На 18-ій хвилині усе з ніг на голову перевернув Мбокані. Після однієї з атак киян суддя свистить фол в атаці Мбокані. Форварду "Динамо" щось не подобається і він починає критикувати рефері з Франції Клемана Турпена. Через кілька секунд суддя показує Мбокані жовту карту за розмови, а той не заспокоюється і знову щось каже арбітру. Далі з кишені принципового француза показалася і червона картка. Мбокані пішов, Блохін виглядає люто і щось жестикулює гравцю збірної Конго. "Тун" же отримав ще один шанс залишити "Динамо" за бортом єврокубків. Не вийшло у швейцарців добити "Динамо".

На 28-ій хвилині Ярмоленко з правого флангу прострілив у штрафну, і Шенкель зрізає м`яч у власні ворота і вже 1:0 на користь "Динамо". Після забитого голу темп гри знизився до позначки нижче за середню і видовищного футболу було годі й очікувати. Швейцарці чомусь нікуди не поспішали, а динамівці тим більше. Якщо в перші 45-хвилини неточними передачами грішили гості, то в другому таймі "зрізався" м`яч з ноги і в гравців "Туна".

На 58-й хвилині шикарний пас Гусєва на Ярмоленка і той з кільхох метрів не зумів пробити Февра. Але вже за десять хвилини Андрій виправився. Зі штрафного з метрів 20-ти Ярмоленко пробив під поперечку воріт "Туна" і зробив рахунок 2:0. Швейцарці до останнього намагалися забити хоча б гол у ворота "Динамо", але нашкодити Шовковському в цій грі так і не зуміли.

"Динамо" отримало вольову перемогу і зберігає гарні шанси, щоб зустріти весну в єврокубках. Хоча виникає знову таки риторичне питання як для нинішнього "Динамо": а що там робити на весні з таким футболом?   

Коментарі ()