Українська правда

Григорчук: "Хочу, щоб "Чорноморець" і "Шахтар" зустрілися в 1/8 фіналу Ліги Європи"

Сергей Шемшученко — 21 грудня 2013, 12:38

В плей-офф Ліги Європи "Чорноморець" буде битися і залишить на полі всі сили незалежно від суперника.

Головний тренер одеського "Чорноморця" Роман Григорчук поділився своїми думками про можливе протистояння своєї команди з донецьким "Шахтарем" в 1/8 фіналу Ліги Європи.

Нагадаємо, така двохматчева дуель відбудеться у випадку, якщо в 1/16 фіналу турніру одесити подолають бар'єр у вигляді французького "Ліона", а донеччани - у вигляді чеської "Вікторії".

"Думаю, для нас матчі з "Шахтарем" у плей- офф Ліги Європи можуть бути складніше, ніж в чемпіонаті або Кубку України. Перш за все, тим, що доля протистояння вирішуватиметься у двох поєдинках", - зазначив Григорчук.

"В одній окремо взятій грі добитися позитивного результату легше, ніж пройти такого сильного суперника за сумою двох матчів", - додав він.

За словами фахівця, якщо шляхи "Чорноморця" і "Шахтаря" в Лізі Європи перетнуться, то одесити будуть битися і залишать на полі всі сили.

"Ми бажаємо успіхів "Шахтарю" в єврокубках, але якщо команди зійдуться в 1/8, то тоді ми нічого донеччанам бажати не будемо. У тих матчах будемо бажати перемоги собі", - зауважив наставник "Чорноморця".

Григорчук зауважив, що розуміє, яка "Шахтар" велика команда.

Але, дай Бог, щоб все так і сталося. Я хочу, щоб "Чорноморець" і "Шахтар" пройшли "Ліон" і "Вікторію" відповідно, і зустрілися на полі в рамках Ліги Європи. У такому випадку це буде ще одна незабутня подія для Одеси", - наголосив Григорчук, слова якого наводить hotsport.ua.