Головне

Луческу ще раз нагадав, як його команду засуджували в Лізі чемпіонів

28.12.2013 12:26 425 0
Луческу ще раз нагадав, як його команду засуджували в Лізі чемпіонів

Головний тренер "Шахтаря" Мірча Луческу в інтерв`ю виданню Adevarul знову заявив, що проти його команди в нинішньому розіграші Ліги чемпіонів був суддівський заколот.

"Більшого дуже складно було б добитися в Лізі чемпіонів ще і з тієї причини, що в Лізі чемпіонів є інші інтереси. Які саме? Не хочу поширюватися на цю тему, тому що це прозвучить неначе я божевільний і схиблений на суддівстві. Але правда в тому, що в 3 і 4 турах групового раунду, коли вирішується доля виходу в плей-офф, перевага віддається великим командам.

Ви ж бачили, який пенальті призначили на користь "Байєра" проти нас, так? Якщо ви східноєвропейська команда, на зразок нас, або "Стяуа", або команда із Стамбулу, то треба бути удвічі сильніше за опонента, щоб вийти в наступний раунд. Рішення судді в німецькому матчі нас деморалізували.

За ті 10 років, що я в "Шахтарі", ми отримали два пенальті, проти "Браги" і АПОЕЛа, в нічого не значущих матчах. Це про все говорить. Тут вже інші чинники на кону: спонсорство, телетрансляції, - цитує Луческу terrikon.com.

Коментарі ()