Головне

Ідейє хоче залишити "Динамо"

02.01.2014 22:29 524 0

Нігерійський нападник "Динамо" Браун Ідейє хоче залишити клуб, так як не має стабільної ігрової практики.

Про це заявив сам футболіст в інтерв'ю виданню SuperSport.

"Я наполегливо працював, коли перейшов у "Динамо". У першому сезоні я забив 12 голів за клуб, у другому - 17, а наш тренер, Олег Блохін, знає мої здібності. На жаль, так як я більше не отримую шансу, якого заслуговую, то , думаю, настав час спакувати валізи і піти", - сказав він.

"Мбокані провів 17 поєдинків у чемпіонаті, а я ж всього три рази виходив у стартовому складі. Чому б йому не забивати більше голів, якщо він і грає частіше мене? Той факт, що мені все ж вдалося забити два м'ячі у таких умовах, думаю, тільки підтверджує рівень моїх здібностей", - зазначив гравець.

За словами Брауна, Мбокані не досяг того, що є у нього за плечима.

"Я не думаю , що це справедливо, адже Мбокані, при всій моїй повазі до цього футболіста, не досяг того, що є у мене. Я - володар Кубка африканських націй зі збірною Нігерії, виступав на Кубку конфедерацій і, якщо на те буде воля Бога, зіграю на чемпіонаті світу в Бразилії", - зазначив Ідейе.

Гравець розповів, що в нього була розмова з президентом клубу.

"Я проливав кров і піт за "Динамо", а мої голи допомогли клубу в минулому сезоні претендувати на місце в Лізі чемпіонів. Я вважаю, що це все не зовсім правильно. У нас була серйозна, але чесна розмова з президентом клубу, з яким ми досягли певного порозуміння", - повідав футболіст.

"Президент сказав, що я можу залишити клуб, якщо надійде хороша пропозиція. Але ви ж знаєте, як це все відбувається: нічого не вирішено, поки угоди не буде насправді досягнуто", - заявив гравець.

"Якщо чесно, я думаю , що "Динамо" буде важко відпустити мене вже зараз, адже Мбокані поки відбуває дискваліфікацію в єврокубках. Я сказав їм, щоб купили нового нападника, який стане моєю заміною, якщо я все ж піду" - цитує Ідейє Динамомания.

Коментарі ()