Головне

В Іспанії вважають, що "Валенсія" може попросити про перенесення матчу з "Динамо"

21.01.2014 20:38 793 0

У "Валенсії", якій належить 20 лютого в Києві провести перший матч Ліги Європи проти "Динамо", стурбовані заворушеннями в українській столиці.

Як пише авторитетне іспанське видання Marca, в Іспанії пильно стежать за обстановкою біля стадіону "Динамо" імені Валерія Лобановського, де розгортається протистояння протестуючих громадян та правоохоронних органів.

Незважаючи на те, що ця арена з 2012 року не приймає матчі першої команди "Динамо", представників "кажанів" хвилює те, що на території стадіону імені Лобановського розташований офіс клубу, в який вони не змогли вчора додзвонитися. Якщо "Валенсії" доведеться їхати в Україну через місяць, наслідки збройних зіткнень будуть у гостей на виду.

Тому іспанська преса задається питанням, чи не варто звернутися в УЄФА, засідання виконавчого комітету якого відбудеться в найближчу п'ятницю, з проханням про перенесення зустрічі на нейтральне поле.

У "Валенсії " вже є подібний досвід - у 2003 році через напружену ситуацію в Ізраїлі Союз європейських футбольних асоціацій переніс матч Кубка УЄФА між "Маккабі" (Хайфа ) і "помаранчевими" в Роттердам, пише Динамомания.

Коментарі ()