Головне

Суркісу порадили подавати до суду на Януковича за шкоду стадіону "Динамо"

22.01.2014 10:30 900 0

За те, що відбувається біля стадіону "Динамо" імені В. Лобановського на вулиці Грушевського у ці дні, повинен відповідати президент України Віктор Янукович.

З такою заявою, коментуючи слова президента ФК "Динамо" Ігоря Суркіса про "бунт", виступив народний депутат України Володимир Куренной.

Відповідаючи на запитання, хто саме буде нести відповідальність за матеріальний збиток, нанесений столиці, опозиціонер зазначив:

"Пану Суркісу варто подати до суду позов на президента Януковича та вимагати відшкодування збитків його приватній власності", - цитує його "The Kiev Times".

"Наскільки реально відшкодування? Зараз малоймовірно, оскільки всі суди виконують вказівки президента України та не підуть проти нього", - додав Куренной.

Окрім того, він упевнений, що з часом ситуація зміниться, і "незалежні суди будуть приймати справедливі рішення не тільки по "справі Суркіса", а й у справах багатьох інших громадян".

Нагадаємо, власник київського клубу назвав "бунтом" події біля стадіону "Динамо".

Також зазначимо, що Суркіс-молодший перебуває не у дуже хороших відносинах з фанатами "біло-синіх", які, до речі, висловили підтримку Євромайдану.

Коментарі ()