Головне

На ультрас "Шахтаря" у Донецьку розпочали полювання "тітушки" та міліція

28.01.2014 13:48 1912 0

В інтернеті опублікована особиста інформація про ультрас "Шахтаря", які підтримали Євромайдан

Анонімний уболівальник донецького "Шахтаря" повідомив у соціальній мережі, що інформація з особистими даними про людей, які брали участь у захисті донецького Євромайдану від "тітушок", з'явилася в інтернеті.

"Після того, як хлопці з движу донецького "Шахтаря" прийшли захистити наших людей на донецькому Євромайдані, наступного дня в інтернет була злита інформація практично про всіх, хто там був. Понад 40 людей, фото, адреси, місце роботи, родичі.

Тепер нас шукає пів-Донецька, до багатьох хлопців приходять з обшуками, забирають всіх, хто хоч раз притягувався, шиють ліві статті.

На стінах міста попадаються листівки з нашими фотографіями та підписами - неофашист. Також в них зазначені адреси. Всіх хлопців (і не тільки хлопців) зі списку жителі міста охрестили фашистами, йдуть заклики чекати нас під під'їздами і бити.

Зараз побажання всім хлопцям, які боряться проти системи в Україні, будьте обережні, ніколи не показуйте обличчя, по можливості видаляйте фотографії з соц. мереж. На нас йде полювання, на нас хочуть повісити весь кримінал, який відбувається в країні", - йдеться у зверненні, яке цитує espreso.tv.

Нагадаємо, що ультрас "Шахтаря" висловили підтримку донецькому Євромайдану і зобов`язалися боронити його від "тітушок".

Коментарі ()