Головне

Ультрас "Севастополя" спростували, що офіційно підтримали Євромайдан

29.01.2014 00:54 952 0

В одній із груп футбольного клубу "Севастополь" виступили із заявою проти нинішнього режиму, який встановився в Україні.

Відповідне звернення було опубліковане на сторінці "Ultras Sevastopol Wear".

"Ми, фанати ФК "Севастополь", засуджуємо владу України, дії силових структур і людей, які їм допомагають....

Ми вважаємо, зараз йде боротьба не за ЄС, не проти Росії або ТЗ, не бандерівців з росіянами, півдня із заходом, а війна народу України з режимом януковича, з бандитами, які даючи людям крихти, відбирають у них майбутнє...

Тому ми рішуче заявляємо, що ми зробимо все, щоб допомогти своїм друзям і народу України перемогти цей бандитський режим....

Це остаточна та єдина позиція Ультрас Севастополь!", - йдеться у заяві.

Водночас, як повідомили "Чемпіону", "дане звернення було сприйнято як зроблене від імені руху ультрас "Севастополь", однак дана інформація помилкова та не відображає реального стану речей".

А звітна група "не є офіційним "рупором" севастопольської ультри, а лише відображає думку та сподівання адміністрації даної групи".

"Хочемо підкреслити, що на сьогоднішній день не проводилося ніяких зборів, обговорень, і, відповідно, не існує ніякої загальної думки до подій. Окремі люди з числа ультрас будуть брати участь у подібного роду заходах, на що вони мають повне право як громадяни України, і впевнені, що робити вони це будуть виключно на мирних засадах", - повідомили "Чемпіону".

Коментарі ()