Українська правда

Матч "Чорноморця" та тбіліського "Динамо" так і не дограли

Сергей Шемшученко — 6 лютого 2014, 15:19

Одеський "Чорноморець" і тбіліське "Динамо" не дограли до кінця контрольний матч на зборі в Туреччині.

За ініціативою "Динамо" матч був зупинений на 64-ій хвилині за рахунку 1:0 на користь грузинів.

Ось як зупинку гру пояснив тренер "Чорноморця" Роман Григорчук: "Незабаром після перерви відчув погіршення здоров'я наш форвард Торніке Окріашвілі, і нам, щоб не залишатися в меншості, довелося його замінити на тренера Степана Матвіїва.

Річ у тому, що до цього моменту в запасі не залишалося польових гравців. Усі інші футболісти "Чорноморця" не готувалися до цієї гри, адже увечері їх чекає матч з румунським "Петролулом". На жаль, але вихід Степана Олексійовича на поле керівники грузинського клубу зустріли протестом, і відвели команду з поля.

Мені абсолютно незрозуміла позиція колег з "Динамо". Усім прекрасно відомо, що в деяких командах в офіційних матчах беруть участь навіть президенти клубів, і нікому не спадає на думку назвати це неповагою до суперника. Проте, ми запропонували динамівцям компромісні варіанти: випустити на поле нашого молодого воротаря Дмитра Безрука, або "позичити" одного футболіста у грузинської команди. Це було продиктовано бажанням будь-яким способом продовжити гру, яка для нас була не менш важливою", - розповів тренер офіційному сайту одеситів.