Головне

"Динамо" може прийняти "Валенсію" в Сімферополі

01.02.2014 13:46 288 0

До 10 лютого УЄФА прийме рішення щодо можливості проведення в Києві першого матчу 1/16 фіналу Ліги Європи між "Динамо" і "Валенсією".

"Валенсія" висловила стурбованість з приводу безпеки своєї поїздки в Київ через нестабільну політичну обстановку в країні, і тому просить УЄФА розглянути можливість перенесення матчу на нейтральне поле.

Столичний клуб поки чекає рішення футбольних чиновників, але паралельно на неофіційному рівні розглядає інші міста в Україні, де можна провести матч з "Валенсією".

Домашньою ареною для "Динамо" 20 лютого може стати стадіон "Локомотив" у Сімферополі, якщо арена пройде інспекцію УЄФА.

"Поки офіційних звернень від "Динамо" у нас не було. Але ми самі орендуємо стадіон у міста, тому в першу чергу "Динамо" треба буде домовлятися з місцевою владою. І якщо УЄФА дозволить використовувати стадіон як нейтральне поле для матчу з "Валенсією", ми будемо сприяти тому, щоб гра пройшла на високому рівні", - сказав генеральний директор "Таврії" Олександр Бойцан.

"Що стосується поля, то зараз в Сімферополі теж сильний мороз, але газон накритий агроплівкою, включений підігрів, тому підготувати до 20 лютого його цілком можливо", - заявив Бойцан.

Столичний клуб майже напевно виключає проведення матчу з "Валенсією" в Донецьку чи Харкові, а в число запасних домашніх арен для "Динамо" може бути включена "Славутич Арена" в Запоріжжі.

У разі заборони УЄФА проводити матч на території України, кияни можуть прийняти "Валенсію" на одному зі стадіонів в Іспанії, Ізраїлі або Туреччині, пише Чемпионат.

Коментарі ()