Головне

Маркевич подав у відставку: "Команда розвалюється на очах"

24.02.2014 14:23 1696 0
Маркевич подав у відставку: "Команда розвалюється на очах"

Мирон Маркевич подав у відставку з посади головного тренера "Металіста".

Про це заявив сам фахівець і поки ще наставник харківського клубу, зазначивши, що новий власник Сергій Курченко далека від футболу людина.

"Я вирішив подати у відставку. Команда розвалюється на очах, не хочу бути свідком цього. Нехай не ображається президент, але він так і не зрозумів, яку команду взяв. Нехай не ображається, але він далекий від футболу.", - сказав він.

"Через тиждень футболісти стануть вільними агентами. Мені прикро, шкода, що так сталося, шкода вболівальників. У мене іншого виходу немає, це тягнеться уже давно. Постійні борги... Більше так тривати не може", - додав Маркевич.

На думку тренера, можливо, його відставка когось сколихне, і клубом почнуть займатися.

"Але так далі тривати не може. Футболістів не можна постійно годувати "завтраками", мені це набридло. Важке рішення, але іншого виходу немає. Команда кинута напризволяще, на сьогодні вона нікому не потрібна", - пояснив він.

За словами Мирона Богдановича, це буде уже третій місяць без зарплати, і гравці матимуть повне право на статуси вільних агентів.

"Було помітно, що в команді не все гаразд, ми почали втрачати очки. Але слова мені не давали сказати, замовчував, правду не міг сказати. А зараз все вилізло, і мовчати не можу. Чемпіонат починається, а, крім боргів, у нас нічого немає", - розійшовся фахівець.

"Ясно, що команда дограє цей сезон. Але це вже буде інша команда. Час покаже, як буде. Дуже важко це переживаю, але виходу не бачу. Можливо, його хтось знайде, я буду радий цьому", - цитує Макевича football24.ua.

Нагадаємо, Курченка обрали президентом клубу рік тому, після чого він заявляв, що команда має виграти чемпіонат України.

Коментарі ()