Головне

Коньков у захопленні Будинку футболу звинуватив Кочетова й ультрас "Динамо"

28.02.2014 17:39 1088 0

Приміщення Будинку футболу у Києві захопив не "Правий сектор", а люди, які назвалися фанатами київського "Динамо".

Про це заявив глава Федерації футболу України Анатолій Коньков, зазначивши, що заяву на звільнення його примушував писати Ігор Кочетов.

"Вчора був дзвінок від Ігоря Кочетова, який очолює київську міську федерацію футболу. Він сказав, що у нього є до мене розмова. Сьогодні об 11 ранку приїхав до Будинку ФФУ", - сказав він.

"Відразу після прибуття Кочетов зажадав написати мені заяву про відставку, і якщо через 30 хвилин не напишу, "Правий сектор" відразу буде тут і буде штурмувати будівлю. Мовляв, терміново повинен подати у відставку. Він сказав, що перший віце-прем'єр в курсі", - додав очільник ФФУ.

За словами Конькова, потім з'явилася група людей у бронежилетах зі зброєю.

"Але що я зробив такого в українському футболі, що повинен так різко подати у відставку? Потім з'явилася група силовиків, які блокували цих людей, котрі заявили, що вони ультрас "Динамо", - зауважив він.

"Але якщо є незадоволеність ФФУ, виникає питання, навіщо тоді продовжувати нашу спільну справу. Але є легітимний президент ФФУ. Влада сформована, і вона може у правовому руслі вирішувати ці питання. Це були люди не з "Правого сектора", які в свою чергу запропонували нам додаткові заходи охорони", - розповів Коньков.

За словами президента ФФУ, коли він зустрічався з Віктором Януковичем, то ніяких своїх особистих питань не вирішував і нічого не вимагав, усі розмови стосувалися лише футболу, інформує "Чемпионат.сom".

Нагадаємо, раніше Коньков заявляв, що йому не подобається, що фанати підтримали Євромайдан.

Коментарі ()