Головне

Решко підтримав Євромайдан і ультрас, котрі борються з "тітушками"

03.02.2014 10:40 533 0

Полковник міліції у відставці та екс-захисник київського "Динамо" Стефан Решко підтримав ультрас футбольних клубів, які вийшли на захист Євромайдану по всій країні.

За його словами, "ультрас - це переважно молоді хлопці, яким не подобається те, що зараз відбувається в державі й у міру своїх можливостей вони готові допомогти".

"Молодці! Повністю підтримую фанів усіх команд. Неорганізовані бойовики - це велика біда для нашої держави. "Тітушки" тероризують людей не лише в Києві, але і по усій Україні", - сказав він.

"Не розумію, що це за п'ята колона у нас в державі? Жахливо, що в мирний час людей викрадають і катують, стріляють в медиків і журналістів. З боку мітингувальників теж були порушення. Вони на Грушевського кидали камені і коктейлі Молотова. Так не годиться", - зауважив Решко.

На його думку, у демократичних країнах після такого силовики влаштовують зачистку, але він розуміє людей, їх просто довели до такого.

"Зараз усім сторонам треба шукати мир. Влада повинна приймати адекватні рішення, які відповідатимуть статусу демократичної держави і захищати народ", - цитує Решка gazeta.ua.

Нагадаємо, що після завершення кар`єри гравця Стефан Решко тривалий час працював у столичній міліції на керівних посадах.

Коментарі ()